Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 decembrie 2023. În capitala ţării care a inventat gastronomia, o româncă i-a cucerit pe localnici cu mici, sarmale şi papanaşi

Observator de bine, 18 decembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.12.2023, 17:44

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 decembrie 2023

1) În capitala ţării care a inventat gastronomia, o româncă i-a cucerit pe localnici cu mici, sarmale şi papanaşi. Ecaterina Paraschiv deţine unul dintre cele mai populare restaurante din Paris şi face reclamă bucătăriei balcanice.

2) Operaţiunea de salvare miraculoasă în Suceava. Un muncitor de 30 de ani a fost scos în viaţă de pompieri de sub un munte de pământ, după o misiune contracronometru, care a durat 8 ore.

3) Veşti bune pentru cei care vor să treacă la energia verde. Guvernul s-a răzgândit în privinţa programului pentru Fotovoltaice, iar plafonul rămâne la 20.000 de lei.

4) România devine tot mai atractivă, iar datele o arată clar. Peste un milion şi jumătate de turişti din alte ţări ne-au vizitat doar în primele 9 luni ale anului, cu 30% mai mult faţă de 2022.

5) Cercetătorii chinezi au descoperit o metodă mai eficientă de depistare a tumorilor. Potrivit unui studiu publicat într-o revistă prestigioasă, noua tehnologie va ajuta la tratarea mai precisă a cancerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 decembrie 2023. În capitala ţării care a inventat gastronomia, o româncă i-a cucerit pe localnici cu mici, sarmale şi papanaşi