Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 ianuarie 2023. Cea mai bună jucătoare de Counter Strike: GO din lume este o româncă

Observator de bine, 18 ianuarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.01.2023, 15:38

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 18 ianuarie 2023

1) Suedia, ţară care deţine preşedinţia Uniunii Europene în următoarele 6 luni, vrea ca România să adere la Schengen cât mai rapid. Anunţul a fost făcut în plenul Parlamentului European de premierul Ulf Kristersson.

2) Un tânăr din Arad a predat poliţiei o geantă cu bani şi bijuterii, pe care a găsit-o pe stradă. La scurt timp a fost identificat şi proprietarul, în persoana unei femei în vârstă de 80 de ani.

3) Cea mai bună jucătoare de Counter Strike: GO din lume este o româncă. Ana Dumbravă are 23 ani şi a fost premiată în cadrul unei gale care a avut loc la Stockholm.

4) Vaccinul antigripal poate fi făcut de acum și în unele farmacii. Pacienţii trebuie să aibă recomandare de la medic, să cumpere serul şi să se programeze pentru imunizare.

5) Cea mai veche piatră runică din lume a fost descoperită în Norvegia. Obiectul are aproape 2.000 de şi urmează să fie expus la Muzeul de Istorie Culturală din Oslo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 ianuarie 2023. Cea mai bună jucătoare de Counter Strike: GO din lume este o româncă