Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 iulie 2023. Doi adulţi şi un copil au fost salvaţi de pompierii din Deva, după ce au rămas izolaţi pe o insulă de pe râul Strei

Observator de bine, 18 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.07.2023, 14:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 iulie 2023

1) Doi adulţi şi un copil de 5 ani au fost salvaţi de pompierii din Deva, după ce au rămas izolaţi pe o insulă de pe râul Strei. Debitul apei a crescut brusc, iar cei trei au rămas captivi pe fâşia de pământ, la 10 metri de mal.

2) Zeci de iubitori ai sporturilor nautice au îmbinat utilul cu plăcutul în Maramureş. Ei au ieşit cu paddle board-urile şi caiacele pe lacul Firiza şi l-au curăţat de gunoaie.

3) Salariul minim pe economie ar putea fi majorat de la 1 septembrie. Varianta luată în calcul este 3.300 de lei brut, iar o decizie în acest sens va fi luată în următoarele zile.

4) Un bărbat şi câinele său au supravieţuit miraculos timp de trei luni în mijlocul Oceanului Pacific. Cei doi s-au hărnit cu peşte crud şi au băut apă de ploaie până să fie salvaţi.

5) Taylor Swift stabileşte noi recorduri la numai 33 de ani. Cântăreaţa a devenit prima femeie din istorie cu patru albume aflate concomitent în Top 10 în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 iulie 2023. Doi adulţi şi un copil au fost salvaţi de pompierii din Deva, după ce au rămas izolaţi pe o insulă de pe râul Strei