Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 mai 2023. România va produce de anul viitor un nou vehicul comercial complet electric

Observator de bine, 18 mai 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.05.2023, 15:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 mai 2023

1) România va produce de anul viitor un nou vehicul comercial complet electric. Ford a prezentat modelul autoturismulului care va fi asamblat la fabrica din Craiova.

2) Mai puţin timp de aşteptat pentru debarcare şi mai puţin stres pentru pasageri. Aeroportul Otopeni are o nouă platformă de parcare pentru aeronave, care va fluidiza traficul semnificativ.

3) Salamul de Sibiu se pregăteşte să "cucerească" Statele Unite. După un proces care a durat aproape un deceniu, autorităţile americane l-au aprobat pentru a ajunge în magazinele din ţară.

4) Momente emoţionante în primele zile ale Festivalului de la Cannes. Michael Douglas a primit un premiu special pentru întreaga carieră, iar Johnny Depp a fost aplaudat minute în şir la revenirea pe covorul roşu.

5) Cea mai veche Biblie ebraică din lume a fost vândută cu 38,1 milioane de dolari la o licitație. Cumpărătorul este Alfred Moses, fostul ambasador al Statelor Unite în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 mai 2023. România va produce de anul viitor un nou vehicul comercial complet electric