Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 octombrie 2023. O nouă serie de titluri de stat Tezaur a fost scoasă la vânzare de Ministerul de Finanţe

Observator de bine, 18 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.10.2023, 10:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 octombrie 2023

1) O nouă serie de titluri de stat Tezaur a fost scoasă la vânzare de Ministerul de Finanţe. Românii care aleg să investească în ele primesc dobânzi de peste 7% pe an.

2) O companie din Petroşani a fost premiată la cel mai important târg de infrastructură aeroportuară din lume. Experţii au fost impresionant de sistemul de ghidare a avioanelor dezvoltat de firmă.

3) Flashmob organizat în Piaţa Romană de Ziua Mondială a Resuscitării. Zeci de voluntari au prezentat publicului tehnicile de acordare a primului ajutor.

4) Motive de sărbătoare în familia Hagi! La două zile după ce a ajutat naţionala să învingă Andorra, mezinul Ianis a luat parte alături de iubita sa, Elena, la propria petrecere de logodnă.

5) Kate Moss continuă să impresioneze cu aparițiile sale chiar şi la 50 de ani. Fostul model britanic s-a lăsat filmată în costum de baie pentru brandul ei de produse cosmetice, iar imaginile au ajuns virale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 octombrie 2023. O nouă serie de titluri de stat Tezaur a fost scoasă la vânzare de Ministerul de Finanţe