Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 septembrie 2023. România a obţinut medalia de argint la Campionatul European de tenis de masă

Observator de bine, 18 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.09.2023, 08:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 septembrie 2023

1) România a obţinut medalia de argint la Campionatul European de tenis de masă. Competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY a fost câştigată de Germania.

2) Celebra piaţă Times Square a răsunat de muzică maramureşeană. Ansamblul folcloric Naţional Transilvania a reuşit să ofere clipe de neuitat atât newyorkezilor, cât şi turiştilor.

3) Un miracol la care nici medicii nu mai sperau a avut loc la spitalul din Botoşani. Băiețelul de 3 ani aruncat de mamă pe geam s-a trezit din comă şi l-a strigat pe tatăl său.

4) Mai mulţi clujeni lucrează la prima maşină care funcţionează sută la sută pe bază de energie solară. Prototipul este aproape gata, iar luna viitoare va fi testat pe un traseu din Australia.

5) România este pe cale să atingă borna simbolică de 1.000 de kilometri de autostradă. Aceste lucru se va întâmpla peste câteva zile, odată cu inaugurarea tronsonului Barcău - Nuşfalău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 septembrie 2023. România a obţinut medalia de argint la Campionatul European de tenis de masă