Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 aprilie 2023. O româncă a fost selectată de NASA pentru un experiment unic

Observator de bine, 19 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.04.2023, 11:54

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 aprilie 2023

1) Mai multe preparate româneşti au ajuns în topurile internaţionale. Ciorba rădăuţeană a fost plasată de experţii de la Taste Atlas pe locul 12 în topul celor mai bune supe tradiționale din lume.

2) O româncă a fost selectată de NASA pentru un experiment unic. Cercetătoarea Anca Șelariu, de profesie microbiolog, va participa la o misiune prin care este simulată viaţa pe Marte, timp de un an.

3) Explozie de culoare în grădina botanică din oraşul olandez Lisse. Turiştii pot admira milioane de lalele înflorite, care se întind pe o suprafaţă de 32 de hectare.

4) Sute de mii de români vor primi câte 4.000 de lei pentru repararea locuinţei sau pentru schimbarea electrocasnicelor. Banii vin de la Comisia Europeană şi vor fi acordaţi sub formă de vouchere. 

5) O fetiţă din Olanda a venit pe lume chiar pe autostradă, în timp ce părinţii ei se îndreptau către spital. Din fericire, în maşină se afla şi o asistentă medicală, care a intervenit rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 aprilie 2023. O româncă a fost selectată de NASA pentru un experiment unic