Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 aprilie 2024. Cel mai mare dezvoltator de energie solară din Europa se pregăteşte să intre pe piaţa din România

Observator de bine, 19 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.04.2024, 17:28

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 aprilie 2024

1) Vlad Covaliu e noul campion mondial la sabie. Fiul legendarului Mihai Covaliu a câştigat prima medalie pentru România la competiţia din Arabia Saudită.

2) Cel mai mare dezvoltator de energie solară din Europa se pregăteşte să intre pe piaţa din România. Este vorba despre o companie preluată de British Petroleum, care va investi în energia verde.

3) Șase elevi din Iași s-au calificat la cea mai importantă competiție mondială de robotică. Copiii au construit roboţi din Lego, cu care au cucerit juriul din România.

4) Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rouen. Jucătoarea română şi-a învins adversara, locul 44 mondial, în trei seturi.

5) David Popovici e în mare formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Înotătorul de 19 ani a câştigat două medalii de aur la Campionatul Naţional care are loc în aceste zile la Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 aprilie 2024. Cel mai mare dezvoltator de energie solară din Europa se pregăteşte să intre pe piaţa din România