Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 19 august 2024. Din nou cu rabla la drum

Observator de bine, 19 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 19.08.2024 , 18:14

Observator de bine, știrile zilei de 19 august 2024

1) Din nou cu rabla la drum. Românii care vor să îşi cumpere maşină sau motocicletă nouă pot primi 25.500 lei, respectiv 13.000 lei din partea statului. Programul a început astăzi.

2) Unul dintre cei mai mari rapperi din lume a concertat aseară la Bucureşti. 50 Cent a făcut un adevărat spectacol pe scena de la Romaero, în faţa a de mii de fani.

Vezi și

3) Jumătate dintre românii care pun bani deoparte îşi ţin economiile în bănci digitale. În ceea ce priveşte profilul celor care economisesc, cei mai chibzuiţi sunt cei cu vârsta între 35 și 44 de ani.

4) Cel mai mare parc de downhill din România, Bike Park-ul Postăvarul, a atras mii de biciclişti curajoşi în weekend. A fost numit Raiul Mountain Bikerilor.

5) Ştiai că Tărâmul cu ochi albaştri se află în România? Mii de turişti au luat în minivacanţă drumul Retezatului şi au urcat până la lacul Bucura.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 august 2024. Din nou cu rabla la drum