Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 decembrie 2023. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este aproape de deschidere

Observator de bine, 19 decembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.12.2023, 17:09

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 decembrie 2023

1) Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este aproape de deschidere. Primii oaspeţi vor putea înnopta aici vineri, când vor fi gata primele trei camere din cele 20.

2) Nou ajutor financiar pentru români, de la 1 ianuarie 2024. Persoanele şi familiile vulnerabile vor primi un venit minim de incluziune, cuprins între 275 şi 400 de lei pe lună.

3) NASA a testat un succes o tehnologie de ultimă oră de comunicare. Agenţia spaţială americană a transmis un videoclip cu o pisică la 30 de milioane de kilometri distanţă de Pământ, pe o sondă.

4) Ricchi e Poveri, faimoasa trupă de pop , a umplut din nou Sala Palatului. Sute de oameni de toate vârstele au venit să cânte alături de ei cele mai cunoscute versuri ale anilor 70.

5) Maratoane şi curse cu biciclete în scop caritabil de Sărbători, în marile oraşe ale lumii. La Roma, sute de persoane îmbrăcate în Moş Crăciun au pedalat 10 kilometri pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 decembrie 2023. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este aproape de deschidere