Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 februarie 2024. Tinerii şomeri care se angajează vor primi în plus 1.000 de lei de la stat

Observator de bine, 19 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.02.2024, 16:04

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 februarie 2024

1) Premieră pentru industria de gaming din ţara noastră. Cinci tineri români au reuşit să ajungă în finala celei mai importante competiţii de Counter Strike din lume.

2) Tinerii şomeri care se angajează vor primi în plus 1.000 de lei de la stat. Banii sunt acordaţi după ce trec 3 luni de la semnarea contractului.

3) Prima "Bibliotecă de la Metrou" a fost amenajată în staţia Piaţa Unirii. Călătorii pot consulta cărţile sau le pot lua acasă, condiţia fiind ca ele să fie aduse înapoi sau înlocuite cu alte volume.

4) Muzeul de Ştiinţe ale Naturii din Arad ţine pasul cu tehnologia. Cu ajutorul unui cod QR, vizitatorii pot da viaţă unor specii de animale pentru a le admira îndeaproape.

5) Oamenii de ştiinţă japonezi vor să combată poluarea din spaţiu. Aceştia se pregătesc să lanseze primul satelit construit din lemn biodegradabil, ca alternativă la cele din metal care există în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 februarie 2024. Tinerii şomeri care se angajează vor primi în plus 1.000 de lei de la stat