Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 ianuarie 2024. Primele troleibuze noi, cumpărate în aproape ultimii 20 de ani, au ajuns în Bucureşti

Observator de bine, 19 ianuarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.01.2024, 17:14

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 ianuarie 2024

1) Primele troleibuze noi, cumpărate în aproape ultimii 20 de ani, au ajuns în Bucureşti. Au dotări de ultimă generaţie şi vor intra pe traseu la sfârşitul lunii ianuarie.

2) România are cel mai mic preț la uleiul de floarea-soarelui din ultimii doi ani. Faţă de 2022, ieftinirea este de 5 lei.

3) Expoziţie unicat organizată în următoarele două luni la Iaşi. 69 de capodopere ale pictorilor şi sculptorilor români sunt expuse la Palatul Braunstein.

4) Un Border Collie de doar 2 luni a devenit noul ajutor al salvamontiştilor din Gorj. Supranumit Thor, căţelul va fi antrenat pentru cele mai periculoase misiuni de salvare.

5) Cercetătorii israelieni au dezvoltat un nou tratament pentru cancer. Acesta se bazează pe un anticorp care creează un răspuns imunitar puternic împotriva bolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 ianuarie 2024. Primele troleibuze noi, cumpărate în aproape ultimii 20 de ani, au ajuns în Bucureşti