Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 iulie 2023. Vești bune de la BNR. Rata anuală a inflației va continua să scadă în următoarele luni

Observator de bine, 19 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.07.2023, 14:36

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 iulie 2023

1) Vești bune de la BNR. Rata anuală a inflației va continua să scadă în următoarele luni. Specialiştii prognozează o valoare de 7.1% la finalul anului.

2) Şi economia lumii ar putea reveni pe un trend ascendent. Şeful Băncii Mondiale, Ajay Banga, spune că situaţie este dificilă, dar economia este capabilă să treacă peste actualele provocări.

3) Un pescar din Oregon, SUA a salvat o fată care a căzut de pe un jet ski și a căzut în râul Columbia din înec, folosind o frânghie. Acum, oamenii cer ca guvernul local să-l recunoască oficial ca erou.

4) O companie farmaceutică din SUA a descoperit un nou medicament care încetineşte evoluţia Alzheimerului. Poate deveni o boala ţinută sub control la fel ca diabetul, spun cercetatorii.

5) Şi start distracţiei la Electric Castle. Unul dintre cele mai mari festivaluri din România începe astăzi la Bonţida, lângă Cluj Napoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 iulie 2023. Vești bune de la BNR. Rata anuală a inflației va continua să scadă în următoarele luni