Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 19 iulie 2024. Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea în Europa League, după ce a eliminat locul secund din Ungaria

Observator de bine, 19 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 19.07.2024 , 15:55

Observator de bine, știrile zilei de 19 iulie 2024

1) Românii cu vize de Statele Unite mai au două luni şi jumătate ca să ceară înnoirea lor, pentru a ajuta la scăderea numărului de refuzuri. Dacă această rată va ajunge sub 3%, din 2025 vom putea merge în America doar cu paşaportul.

2) Cei care vor să adopte un animal de companie au acum posibilitatea să înceapă procesul online. ASPA a lansat primul catalog virtual, care conţine date fotografii cu aproape 2.000 de căţei aflaţi în adăposturi.

Vezi și

3) Descoperire incredibilă la Roma. Argeologii au găsit rămăşiţele unei construcţii care pare să fi fost un palat medieval unde locuiau papii, înainte de mutarea la Vatican.

4) Programul prin care Calea Victoriei devine pietonală în weekend revine, după ce am scăpat de caniculă. Oamenii se vor putea bucura de expoziţii, spectacole de teatru şi reprezentaţii de circ.

5) Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea în Europa League, după ce a eliminat locul secund din Ungaria. Echipa lui Florin Maxim o va avea acum adversară pe vicecampioana Croaţiei.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 iulie 2024. Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea în Europa League, după ce a eliminat locul secund din Ungaria