Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 19 iunie 2024. Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Coloana Infinitului intră în Patrimoniul cultural mondial

Observator de bine, 19 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 19.06.2024 , 15:52

Observator de bine, știrile zilei de 19 iunie 2024

1) Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Coloana Infinitului intră în Patrimoniul cultural mondial. După 30 de ani de încercări eşuate, UNESCO a aprobat propunerea.

2) Trei adolescenţi din România au fost premiaţi la cea mai importantă şi prestigioasă competiţie de ştiinţă şi inginerie din lume. Faza finală a avut loc în Statele Unite, la Los Angeles.

Vezi și

3) David Popovici face din nou spectacol la Campionatul European de înot, transmis live în AntenaPLAY. Sportivul s-a calificat în marea finală de 100 de metri liber cu cel mai bun timp.

4) Un ghid de turism a salvat de la moarte un pelican care s-a încurcat într-o plasă pescărească, în Delta Dunării. Momentul a fost surprins de mai multe persoane, care se aflau în barca acestuia.

5) Elevii români au luat patru medalii de aur şi una de argint la Olimpiada Asiatică de Fizică din Malaezia. Unul dintre ei a obţinut cel mai mare punctaj din concurs, fiind declarat câştigătul absolut al competiţiei.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 iunie 2024. Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Coloana Infinitului intră în Patrimoniul cultural mondial