Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 mai 2023. La Cluj-Napoca a fost inaugurat primul tramvai smart din România

Observator de bine, 19 mai 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.05.2023, 11:02

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 mai 2023

1) La Cluj-Napoca a fost inaugurat primul tramvai smart din România. Vehiculul este dotat cu un sistem anticoliziune, care asigură călătorilor un grad de siguranţă ridicat.

2) Celebrul rapper american Lil Pump vine în acest an la Neversea. Artistul de 22 de ani este autorul hitului "Gucci Gang", piesă certificată cu cinci Discuri de Platină.

3) Primele zboruri de pe Aeroportul Băneasa vor fi operate de o companie din Italia, de pe 2 iunie. Preţul unui bilet spre Roma va fi de 40 de euro.

4) Faimosul drum al Apusenilor, care leagă judeţele Cluj şi Bihor a fost finalizat şi inaugurat. Traseul de 25 de kilometri a fost reabilitat cu fonduri europene, iar autorităţile speră să devină acum magnet pentru turişti.

5) Satul Fundata a ajuns celebru în lume, după ce o româncă a publicat o imagine cu el pe Facebook. Peste 75.000 de oameni au apreciat fotografia, iar mulţi au transmis că şi-ar dori să trăiască aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 mai 2023. La Cluj-Napoca a fost inaugurat primul tramvai smart din România