Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 octombrie 2023. Românii vor putea să înveţe la şcoală în limba lor, iar Kievul a renunţat definitiv la "limba moldovenească"

Observator de bine, 19 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 19.10.2023, 16:40

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 octombrie 2023

1) Operaţie miraculoasă în Iaşi, unde un băiat de 13 ani a primit şansa la o viaţă normală. Medicii au reuşit să îi scoată o tumoră de 20 de centimetri din coloană, care cuprinsese 7 vertebre.

2) Proiect de 400 de miliane de lei pentru a moderniza staţiunea Costineşti. Turişii se vor putea bucura de plaje mai generoase şi nisip mai fin.

3) Decizie istorică pentru aproape jumătate de milion de români din Ucraina. Vor putea să înveţe la şcoală în limba lor, iar Kievul a renunţat definitiv la "limba moldovenească".

4) Românii care vor să îşi deschidă o afacere în domeniul alimentar pot primit bani nerambursabili de la stat. Investiţia trebuie să fie de minimum 500.000 de euro, iar contribuţia proprie, de 25%.

5) Un mic sat din Hunedoara a convins zeci de oameni să se întoarcă, după ce a început să ofere condiţii ca la oraş. Peste 50 de gospodării şi-au găsit proprietari noi, iar preţul caselor este de aproximativ 10.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 octombrie 2023. Românii vor putea să înveţe la şcoală în limba lor, iar Kievul a renunţat definitiv la "limba moldovenească"