Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 septembrie 2023. Marele premiu la Loto 6/49 a fost câştigat de un român

Observator de bine, 19 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.09.2023, 09:21

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 19 septembrie 2023

1) Marele premiu la Loto 6/49 a fost câştigat. Un român a devenit mai bogat cu aproape trei milioane de euro, după ce a ghicit toate cele şase numere.

2) Doi căutători de comori au descoperit două tezaure într-o pădure din Giurgiu. Norocoşii vor să afle acum la cât sunt estimate cele 200 de monede, pentru că au dreptul la 40% din valoarea lor.

3) Militarii români, răniţi în teatrele de război, au adus acasă 13 medalii de aur, argint şi bronz de la jocurile Invictus. Cei 20 de foşti luptători au fost aşteptaţi în aeroport de familiile care îi văd ca pe nişte eroi.

4) O femeie din Italia şi-a îndeplinit visul la 90 de ani. După ce a obţinut diploma de absolvire a liceului, aceasta a reuşit să devină şi profesor onorific timp de o zi, în oraşul natal.

5) Mii de oameni se adună zilele acestea pe coastele Californiei pentru un spectacol natural nemaivăzut. Apele Oceanului Pacific sunt fosforescente, iar delfinii înoată prin valuri luminoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 septembrie 2023. Marele premiu la Loto 6/49 a fost câştigat de un român