Video

Observator de bine, 2 aprilie 2021. Opt medici din Rusia și-au riscat viețile pentru a termina o operație pe cord deschis

De Francesca Simionescu.
Publicat: 02.04.2021, 21:40.
Actualizat: 02.04.2021, 21:50

Observator de bine, 2 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu

Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 2 aprilie 2021

1) Opt medici din Rusia şi-au riscat vieţile şi au rămas într-un spital care era devastat de flăcări pentru a termina cu bine o operaţie pe cord deschis. "Trebuia să salvăm pacientul", a declarat la final medicul care a coordonat intervenţia.

2) Astăzi au început plăţile pentru programul Start-Up Nation. 82 de milioane de lei au ajuns în contul a peste 400 de companii mici şi mijlocii.

3) Pentru prima dată, mumiile regale vor fi scoase pe străzile din Egipt. Rămăşiţele a 18 regi şi patru regine vor fi mutate la Muzeu, în cadrul "Paradei de Aur a Faraonilor".

4) Licitaţie caritabilă organizată de "Ziua Internaţională a Autismului", în Mediaş. Banii obţinuţi din vânzarea tricourilor unor sportivi celebri vor fi folosiţi pentru tratarea copiilor care se luptă cu boala.

5) Imagini spectaculoase au fost surprinse într-o pădure din Suceava. O cameră de monitorizare a înregistrat momentul în care o vulpe îşi marchează teritoriul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.