Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 aprilie 2021. Opt medici din Rusia și-au riscat viețile pentru a termina o operație pe cord deschis

Observator de bine, 2 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 02.04.2021, 21:50

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Observator de bine, știrile zilei de 2 aprilie 2021

1) Opt medici din Rusia şi-au riscat vieţile şi au rămas într-un spital care era devastat de flăcări pentru a termina cu bine o operaţie pe cord deschis. "Trebuia să salvăm pacientul", a declarat la final medicul care a coordonat intervenţia.

2) Astăzi au început plăţile pentru programul Start-Up Nation. 82 de milioane de lei au ajuns în contul a peste 400 de companii mici şi mijlocii.

3) Pentru prima dată, mumiile regale vor fi scoase pe străzile din Egipt. Rămăşiţele a 18 regi şi patru regine vor fi mutate la Muzeu, în cadrul "Paradei de Aur a Faraonilor".

4) Licitaţie caritabilă organizată de "Ziua Internaţională a Autismului", în Mediaş. Banii obţinuţi din vânzarea tricourilor unor sportivi celebri vor fi folosiţi pentru tratarea copiilor care se luptă cu boala.

5) Imagini spectaculoase au fost surprinse într-o pădure din Suceava. O cameră de monitorizare a înregistrat momentul în care o vulpe îşi marchează teritoriul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 aprilie 2021. Opt medici din Rusia și-au riscat viețile pentru a termina o operație pe cord deschis