Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 august 2023. Mai mulţi elevi din Maramureş au pus bazele unei afaceri prin care câştigă bani în vacanţa de vară

Observator de bine, 2 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 02.08.2023, 14:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 2 august 2023

1) Record pentru boxul românesc la Campioantele Europene de juniori de la Ploieşti. Sportivii noştri au câştigat 18 medalii, dintre care două de aur şi trei de argint.

2) Mai mulţi elevi din Maramureş au pus bazele unei afaceri prin care câştigă bani în vacanţa de vară. Aceştia culeg recolta pe care au semănat-o în timpul anului şcolar, iar mai apoi o vând în pieţele din judeţ.

3) Spectacol făcut la Timişoara de David Garrett, unul dintre cei mai faimoşi muzicieni din lume. Artistul a susţinut un concert la o vioară din 1736, în valoare de 3,5 milioane de euro.

4) Dacia pregăteşte o surpriză şi ar putea intra pe piaţa "microcar-urilor". Noul model Spring, lansat în 2027, va putea fi condus de persoanele care au împlinit 16 ani, fără a fi nevoie de permis.

5) 11 femei din India, care lucrează în salubritate, s-au îmbogăţit peste noapte. Acestea au câştigat 1,5 milioane de dolari la loterie, după ce au pus împreună bani pentru a cumpăra un bilet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 august 2023. Mai mulţi elevi din Maramureş au pus bazele unei afaceri prin care câştigă bani în vacanţa de vară