Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 2 august 2024. Medalii de argint la dublu rame și la dublu vâsle

Observator de bine, 2 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 02.08.2024 , 19:23

Observator de bine, știrile zilei de 2 august 2024

1) Încă o zi mare pentru România la Paris. Canotoarele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame, şi perechea Gianina van Groningen - Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle, au cucerit medaliile de argint.

2) România, în primele 20 de naţiuni ale lumii la Jocurile Olimpice. În acest moment, delegaţia României se află pe locul al 13-lea, cu două medalii de aur, trei de argint şi una de bronz.

Vezi și

3) BNR lansează o nouă monedă din argint! Ea celebrează 125 de ani de la naşterea lui George Matei Cantacuzino şi are o valoare nominală de 10 lei.

4) Organizatorii festivalului UNTOLD au publicat programul pe zile. Mult aşteptatul Lenny Kravitz va cânta vineri, pe 9 august.

5) Iar Rocky are în sfârşit o familie. Căţelul dus de ASPA la 5 târguri de adopţie, dar refuzat de fiecare dată, şi-a găsit un stăpân iubitor.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 august 2024. Medalii de argint la dublu rame și la dublu vâsle