Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 decembrie 2021. Care au fost cele mai ascultate piese în 2021

Observator de bine, 2 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 02.12.2021, 17:49

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 2 decembrie

1) România a primit de la Bruxelles prima tranşă din cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Fondurile reprezintă 13% din suma totală de 29 de miliarde de euro negociată cu Comisia Europeană.

2) Cercetătorii din Israel au făcut o descoperire revoluţionară despre covid-19. Cu ajutorul undelor milimetrice, medicii au reuşit să distrugă virusul în numai două secunde.

3) Un pescar român se poate lăuda cu o captură extraordinară, reuşită în Spania. Marius şi prietenul său argentinian Marcos au capturat un somn de aproape doi metri şi jumătate, pe care l-au eliberat după o sesiune foto.

4) Cel mai înalt brad de Crăciun din Orientul Mijlociu a fost amplasat în Nazareth, oraşul Bunei Vestiri. Sute de localnici au luat parte la momentul iluminării, urmat de un spectacol cu artificii.

5) Apple şi Spotify au dezvăluit care au fost cele mai ascultate piese în 2021 pe platformele lor. Topul este dominat de melodiile artiştilor Ed Sheeran şi Taylor Swift, însă pe primul loc s-a clasat Olivia Rodrigo, cu "Good for you".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 decembrie 2021. Care au fost cele mai ascultate piese în 2021