Antena Meniu Search
x

Descoperire revoluţionară a medicilor din Israel: cum poate fi distrus virusul SARS-Cov-2 în doar două secunde

Cercetătorii din Israel au făcut o descoperire revoluţionară. Potrivit medicilor israelieni, coronavirusul poate fi distrus în doar două secunde.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 10:33

Descoperire revoluţionară a medicilor din Israel: cum poate fi distrus virusul SARS-Cov2 în doar două secunde
- Profimedia

Potrivit The Jerusalim Post, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Ariel au descoperit că virusul SARS-Cov2 poate fi anihilat în doar două secunde cu ajutorul undelor milimetrice. Conform acestora, undele milimetrice distrug în proporţie de 99% coronavirusurilor şi poliovirusurilor de pe suprafeţe.

"Laboratorul nostru se concentrează pe sursele de radiații electromagnetice. Acest tip de radiație funcționează în regimul undelor milimetrice, ceea ce înseamnă că ele au o lungime de undă de aproximativ trei milimetri. Comparativ, radiația unui telefon mobil are o lungime de undă de aproximativ 30 de centimetri, iar cea a unui cuptor cu microunde de 12 centimetri", a declarat Moshe Einat, profesor în cadrul Universităţii Ariel, la Departamentul de Inginerie Electrică.

Tehnologia nu poate aplicată pe corpul uman

Tehnologia nu poate fi folosită şi în cazul în care virusul SARS-Cov2 a pătruns deja în corpul uman. "Poate fi util pentru încăperi, echipamente și toate formele de suprafețe, care trebuie curățate de orice virus și, în special, de coronavirus. Am văzut că radiația ar putea crește temperatura fiolelor și, prin urmare, poate ucide virusul. Cu tehnica noastră, am anihilat aproape 99,9% din virusul SARS-CoV-2 în două secunde", a declarat biologul Gabi Gerlitz, autorul principal al studiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Descoperire revoluţionară a medicilor din Israel: cum poate fi distrus virusul SARS-Cov-2 în doar două secunde