Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 februarie 2024. Un cetăţean american a fost salvat de un jandarm băcăuan, după ce s-a răsturnat cu maşina în Iaşi

Observator de bine, 2 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 02.02.2024, 17:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 2 februarie 2024

1) Misiune contracronometru pentru pomperii şi salvamontiştii braşoveni. Doi căţei au fost salvaţi la limită, după ce au căzut într-o groapă adâncă de 15 metri.

2) Un artist de origine română este unul dintre invitaţii campaniei de conservare a patrimoniului Cultural din Arabia Saudită. David Popa a dat startul evenimentului cu o operă de artă creată pe nisipul din deşert.

3) Turiştii străini au început să descopere un loc de o frumuseţe rară din România. Este vorba de Colibiţa, staţiunea din Bistriţa-Năsăud cu cel mai curat aer din ţară.

4) Cine ajunge luna aceasta în Delta Dunării va avea o surpriză. Pentru că iarna a fost una blândă, mulţi pelicani creţi nu au mai migrat şi pot fi admiraţi cum se pregătesc de cuibărire.

5) Un cetăţean american a fost salvat de un jandarm băcăuan, după ce s-a răsturnat cu maşina în Iaşi. Şoferul a fost ajutat să iasă din autoturism, iar apoi i-a fost acordat primul ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 februarie 2024. Un cetăţean american a fost salvat de un jandarm băcăuan, după ce s-a răsturnat cu maşina în Iaşi