Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 ianuarie 2023. O româncă a născut un băieţel la 10 kilometri deasupra Pământului, într-un avion

Observator de bine, 2 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.01.2023, 13:08

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 2 ianuarie 2023

1) Un nou an, un nou început. Alexia, fata de doar 15 ani căreia medicii i-au pus brațele la loc după un accident rutier, s-a întors acasă. "Ce a fost mai greu a trecut, cu o gândire pozitivă totul va fi bine", a spus ea cu lacrimi în ochi.

2) Minune în cer pentru o mămică din România. Femeia a născut la 10 mii de metri deasupra pământului, când se întorcea în țară. Pilotul a decis să aterizeze avionul la Praga pentru ca proaspăta mămică și bebelușul ei, un băiețel perfect sănătos, să fie imediat preluați de medici. A semnat chiar și pe certificatul de naștere.

3) Un loc din România a devenit unul dintre cele mai atractive obiective turistice din întreaga lume. Poiana Brașov, stațiunea care îmbină tradițiile, voia bună și distracția modernă a avut oaspeți chiar și din Hong Kong de Anul Nou. Și cum vremea a ținut cu ei, curajoșii au dat costumele de schi pe cele de baie.

4) David Popovici a incheiat un an fantastic cu o clasare pe masura. Romanul a fost desemnat cel mai bun inotator al anului 2022 de cel mai important site de natatie din lume. De acum, se poate lauda si cu Premiul Swammy.

5) Un britanic a alergat 15.330 de kilometri pentru o cauza nobila. Gary McKee a incheiat 365 de maratoane in tot atatea zile pentru a-si atinge obiectivul: acela de a strange 1 milion de lire pentru bolnavii de cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 ianuarie 2023. O româncă a născut un băieţel la 10 kilometri deasupra Pământului, într-un avion