Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 mai 2023. Irina Begu s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Madrid

Observator de bine, 2 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 02.05.2023, 10:42

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 2 mai 2023

1) Rezultat extraordinar pentru România la cel mai mare concurs de robotică din lume, desfăşurat în Statele Unite. Elevii unui liceu din Iaşi au terminat pe locul secund, deşi au avut de înfruntat peste 190 de echipe.

2) Irina Begu s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Sportiva noastră a învins-o în două seturi pe rusoaica Samsonova, locul 18 mondial.

3) Explozie de culoare la Grădina Botanică din Iaşi. Zeci de mii de lalele viu colorate și narcise parfumate au devenit magnet pentru vizitatori.

4) Italia plănuieşte să construiască cel mai lung pod suspendat din lume. Proiectul este estimat la 11 miliarde de euro şi ar urma să lege continentul de Sicilia.

5) Portugalia a introdus posibilitatea de a obţine un concediu medical de trei zile, printr-o simplă declaraţie pe propria răspundere. Angajaţii pot apela la această procedură de două ori pe an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 mai 2023. Irina Begu s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Madrid