Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 noiembrie 2021. Aventură cu final fericit pentru o bufniţă care a fost lovită de o maşină

Observator de bine, 2 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 02.11.2021, 17:58

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 2 noiembrie 2021

1) Succesul vaccinului anti-COVID le dă speranţe cercetătorilor din întreaga lume. Tehnologia ARN mesager ar putea fi folosită în viitor pentru a trata boli precum cancer, HIV sau malaria.

2) Aventură cu final fericit pentru o bufniţă care a fost lovită de o maşină, în Deva. O tânără a dus pasărea la o asociaţie care se ocupă cu salvarea animalelor, unde a primit îngrijiri şi s-a recuperat complet.

3) De ziua tuturor sfinţilor, Papa Francisc a transmis un mesaj pentru creştinii din lumea întreagă. Suveranul Pontif i-a îndemnat să fie "săraci pe dinăuntru" şi să nu caute bogăţie şi faimă.

4) Sute de obiecte personale care i-au aparţinut lui Amy Winehouse vor fi scoase la licitaţie. Fanii vor putea cumpăra ţinute de scenă, accesorii şi instrumente muzicale, urmând ca banii să fie donaţi unei fundaţii caritabile.

5) După ziua de Halloween, Mariah Carey a spart dovlecii şi a intrat în spiritul Crăciunului. Îmbrăcată în roşu şi înconjurată de decoraţiuni festive, artista a cântat piesa All I Want for Christmas şi a transmis că a venit timpul pentru sărbătorile de iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 noiembrie 2021. Aventură cu final fericit pentru o bufniţă care a fost lovită de o maşină