Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 noiembrie 2023. O felină din ţara noastră a fost desemnată cea mai frumoasă din lume

Observator de bine, 2 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 02.11.2023, 09:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 2 noiembrie 2023

1) Imagini impresionante surprinse la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara. Peste 1.000 de persoane au stat la coadă cu orele pentru a admira operele lui Constantin Brâncuşi.

2) O felină din ţara noastră a fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Este vorba de un motan de 3 ani din rasa Maine Coon, care a făcut spectacol la campionatul mondial din Franţa.

3) Tot mai mulţi români şi-au făcut rezervări să petreacă sărbătorile de Crăciun în Delta Dunării. Turişii sunt aşteptaţi cu tradiţii lipoveneşti, plimbări cu barca şi mâncăruri pregătite de fostul bucătar al lui Bill Gates.

4) Un exemplar extrem de rar de pasăre a ajuns pentru prima oară în România. Pitulicea măslinie s-a rătăcit în drumul spre Asia, iar acum a ajuns în grija ornitologilor de la noi.

5) Săptămâna de lucru de 4 zile începe să îşi facă prezenţa şi în Europa. Germania a început să testeze programul prin angajaţii au trei zile libere pe săptămână, dar muncesc în plus câte o oră şi jumătate în cele lucrătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 noiembrie 2023. O felină din ţara noastră a fost desemnată cea mai frumoasă din lume