Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 2 septembrie 2024. Limita veniturilor pentru acordarea tichetelor sociale şi a medicamentelor compensate a crescut cu 200 de lei

Observator de bine, 2 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 02.09.2024 , 17:07

Observator de bine, știrile zilei de 2 septembrie 2024

1) Cel mai mare festival de muzică de operă din Europa a debutat aseară, la Bucureşti. Evenimentul a fost deschis de soprana numărul unu în lume, care a fascinat publicul.

2) Limita veniturilor pentru acordarea tichetelor sociale şi a medicamentelor compensate a crescut cu 200 de lei. Astfel, de măsuri vor putea beneficia şi cei care au pensiile mărite odată cu recalcularea.

Vezi și

3) Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care sunt calculate creditele, îşi continuă scăderea. Noua valoare anunţată de Banca Naţională este de 5,56 la sută.

4) Un preot din Iaşi a devenit înger păzitor pentru 10.000 de copii. Părintele a strâns bani din donaţii pentru ca aceştia să poată merge în continuare la şcoală.

5) Avertizările RO-Alert vor fi extinse. La sfârşitul acestui an, mesajele care anunţă un pericol iminent vor apărea şi pe televizor.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 septembrie 2024. Limita veniturilor pentru acordarea tichetelor sociale şi a medicamentelor compensate a crescut cu 200 de lei