Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 aprilie 2023. Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Observator de bine, 20 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.04.2023, 10:21

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 aprilie 2023

1) Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere. Sportiva noastră a devenit astfel pentru a cincea oară triplă campioana continentală, o performanţă greu de egalat.

2) O misiune contracronometru a fost finalizată cu succes, la Drobeta Turnu Severin. Un căţel a fost salvat în ultimul moment din calea viiturilor, de către un pompier.

3) Maria Dănilă a cucerit un vârf de peste 8.000 de metri, din Himalaya. Alpinista este prima femeie din România care reuşeşte o asemenea performanţă.

4) Locuinţa în care a copilărit Petrache Poenaru, inventatorul stiloului, a fost readusă la viaţă. Conacul construit în 1698 poate fi vizitat acum gratuit de turişti.

5) O învăţătoare dintr-o comună din Timiş a găsit o soluţie inedită pentru ca elevii ei să poată avea o bibliotecă. Tânăra a cumpărat un autobuz vechi, l-a dotat cu cărţi în interior şi l-a plasat în curtea şcolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 aprilie 2023. Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere