Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 20 august 2024. Peste numai câteva zile să dă startul programului "Litoralul pentru toţi"

Observator de bine, 20 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 20.08.2024 , 18:15

Observator de bine, știrile zilei de 20 august 2024

1) Peste numai câteva zile să dă startul programului "Litoralul pentru toţi". Preţurile scad cu 70% de la 1 septembrie, iar turiştii se pot caza în hoteluri cu tarife care încep de la 38 de lei pe noapte.

2) Superluna albastră, un fenomen astrologic rar, a făcut spectacol în România noaptea trecută. Corpul ceresc a fost vedeta miilor de fotografii care au apărut în spaţiul public.

Vezi și

3) Al doilea cel mai înalt turn de biserică din România şi-a deschis porţile pentru vizitatori. Este vorba despre turnul bisericii Sfântul Mihail, din inima oraşului Cluj-Napoca.

4) Un loc sălbatic din Maramureş atrage anual turiști din toate colţurile lumii. Aceştia vin în localitatea Preluca Nouă fascinaţi de simplitatea vieții de odinioară și farmecul satului tradiţional, care încă sunt păstrate vii.

5) Un student a descoperit în vestul Danemarcei şapte brăţări rare din argint, datând din epoca vikingă. Comorile au fost expuse la muzeu şi demonstrează legăturile dintre scandinavi şi restul lumii în perioada Evului Mediu Timpuriu.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 august 2024. Peste numai câteva zile să dă startul programului "Litoralul pentru toţi"