Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 februarie 2023. Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală a efectuat primul transplant hepatic la un copil.

Observator de bine, 20 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.02.2023, 09:35

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 februarie 2023

1) David Popovici a fost votat cel mai bun înotător al anului, de Liga Europeană de Nataţie. Sportivul român a primit 56% din voturi, în timp ce locul doi a adunat numai 22%.

2) Surprize pentru vizitatorii Castelului Corvinilor din Hunedoara. În curând, turiștii vor putea admira şi Turnul Alb, care va fi redeschis după mai bine de 150 de ani.

3) Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală a efectuat primul transplant hepatic la un copil. Pacientul este un băiat de 11 ani, aflat în stare stabilă după operaţie.

4) La două săptămâni de la cutremurul din Turcia, salvatorii continuă să fac miracole. Trei persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, unde au petrecut aproape 300 de ore.

5) O scrisoare trimisă în 1916 a ajuns într-un final la adresa dorită, în Marea Britanie. Cum destinatarul nu mai locuieşte de ceva timp acolo, noul locatar a hotărât să o predea istoricilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 februarie 2023. Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală a efectuat primul transplant hepatic la un copil.