Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 ianuarie 2023. Telemeaua de Ibăneşti urmează să fie certificată la nivel mondial

Observator de bine, 20 ianuarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.01.2023, 17:30

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 20 ianuarie 2023

1) România donează Republicii Moldova echipamente medicale în valoare de peste 7 milioane de lei. Printre materiale se numără 3 milioane de măşti şi 1.000 de viziere.

2) Telemeaua de Ibăneşti urmează să fie certificată la nivel mondial. Produsul este făcut după o reţetă moştenită din cele mai vechi timpuri de localnicii de pe Valea Gurghiului.

3) Veşti bune pentru şoferii români. La 3 luni de la lansare, aplicaţia "Amiabila" are funcţii noi, prin care aceştia îşi pot organiza mai bine toate actele maşinii.

4) Oradea testează astăzi primul transport medical cu drona între spitale. Dacă proiectul va fi un succes, autorităţile spun că va reduce atât costurile, cât şi timpul de aşteptare al rezultatelor analizelor.

5) Un naufragiat a supravieţuit 24 de zile în Marea Caraibelor. Bărbatul le-a povestit salvatorilor că s-a hrănit în tot acest timp numai cu ketchup, singrul aliment pe care îl avea cu el pe barcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 ianuarie 2023. Telemeaua de Ibăneşti urmează să fie certificată la nivel mondial