Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 iulie 2023. David Popovici atacă un nou record mondial. Va lupta pentru medaliile de aur şi noi recorduri la Mondialele de la Fukuoka, LIVE pe AntenaPlay

Observator de bine, 20 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.07.2023, 16:49

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 iulie 2023

1) Vara e ca iarna. La Cavnic se strigă "pârtie" şi în luna lui Cuptor. Iubitorii de schi se pot bucura de senzaţii tari pe pârtia artificială din inima Maramureşului.

2) David Popovici atacă un nou record mondial. Va lupta pentru medaliile de aur şi noi recorduri la Mondialele de la Fukuoka, LIVE în AntenaPLAY.

3) Trupa Guns'n Roses, încântată de fanii români. Formaţia a postat pe reţelele sociale un clip în care le mulţumeşte spectatorilor de la Bucureşti.

4) O altă trupă celebră, Coldplay, a anunțat va susține un concert în România. Bucureştiul e doar unul dintre oraşele aflate pe harta turneului din 2024.

5) John Malkovich a sosit în România! Artistul va fi prezent pe scena Teatrului Naţional din Timişoara, unde va da viaţă personajului principal din piesa "Comedie Infernală".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 iulie 2023. David Popovici atacă un nou record mondial. Va lupta pentru medaliile de aur şi noi recorduri la Mondialele de la Fukuoka, LIVE pe AntenaPlay