Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 iunie 2022. David Popovici, nou record mondial la juniori

Observator de bine, 20 iunie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.06.2022, 18:51

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 20 iunie

1) Performanţă extraordinară reuşită de sportivul român David Popovici la Campionatul de Nataţie din Ungaria. Înotătorul de 17 ani s-a calificat în marea finală şi a stabilit un nou record mondial la juniori.

2) Ştefania Mărăcineanu a fost omagiată de Google, la 140 de ani de la naşterea ei. Românca s-a remarcat la nivel internaţional prin cercetările asupra radioactivității artificiale.

3) Robotul de ultimă generaţie "Pepper" este de-acum ghidul Muzeului Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Noul "angajat" se ocupă de tururi cu vizitatorii, iar la final îi ia la întrebări, să verifice dacă au reţinut ce le-a prezentat.

4) Spectacol în Constanţa, unde au început antrenamentele cu public ale celor 4 delfini salvaţi din Ucraina. Sute de persoane au venit să-i vadă cum se pregătesc alături de Nini şi Chan-Chan, vedetele Delfinariului.

5) Veşti excelente pentru fanii "Game of Thrones", unul dintre cele mai de succes seriale din istorie. Presa americană anunţă că HBO pregăteşte o continuare, în care personajul principal să fie Jon Snow.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 iunie 2022. David Popovici, nou record mondial la juniori