Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 20 iunie 2024. ASF a propus prelungirea plafonării preţului la poliţele RCA până la 30 septembrie

Observator de bine, 20 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.06.2024 , 15:32

Observator de bine, știrile zilei de 20 iunie 2024

1) David Popovici a cucerit medalia de aur la Campionatul European de înot de la Belgrad, proba de 100 de metri liber. Sportivul luptă pentru primul loc şi în proba de 200 de metri liber, care este transmisă live în AntenaPLAY.

2) Veste bună pentru şoferi. Autoritatea de Supraveghere Financiară a propus prelungirea plafonării preţului la poliţele RCA până la 30 septembrie.

Vezi și

3) Elevii care iau media 10 la Bacalaureat vor merge gratis la UNTOLD. Aceştia vor primi cadou abonamente pentru toate cele 4 zile ale festivalului.

4) Mai puţină birocraţie şi mai puţine drumuri şi cozi la ghişee! Aleşii au adoptat un proiect de lege care echivalează semnătura electronică cu cea normală pentru documentele juridice.

5) Ferrari intră pe piaţa maşinilor electrice. Primul model va fi lansat anul viitor şi va costa în jur de 500.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 iunie 2024. ASF a propus prelungirea plafonării preţului la poliţele RCA până la 30 septembrie