Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 noiembrie 2023. O companie majoră din Germania a anunţat că se mută în Oltenia. Primele recrutări vor începe in decembrie

Observator de bine, 20 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.11.2023, 14:36

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 noiembrie 2023

1) Cercetătorii din Buzău au readus la viaţă unul dintre cele mai vechi soiuri de varză. Leguma dispăruse acum 100 de ani, după ce a fost "asediată" de importuri.

2) După ce şi-a asigurat calificarea la EURO 2024, România se luptă marţi seară pentru primul loc în grupă. Meciul este transmis în Antena Play şi pe Antena 1, de la 21:45.

3) Elevii unei școli din Bistrița au organizat un târg caritabil cu produse preparate de ei. Banii strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi către copiii bolnavi.

4) Doi români au cucerit medalii de aur la Campionatul Mondial de carturi trase de câini. Concursul a avut loc în Cehia, la minus 20 de grade, iar participanţii au avut de înfruntat trei probe.

5) O companie majoră din Germania a anunţat că se mută în Oltenia. Primele recrutări vor începe in decembrie, iar în total vor fi create aproximativ 400 de locuri de muncă noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 noiembrie 2023. O companie majoră din Germania a anunţat că se mută în Oltenia. Primele recrutări vor începe in decembrie