Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 octombrie 2023. Prima maşină electrică fabricată la Cluj a ieşit pe străzile prin oraş

Observator de bine, 20 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 20.10.2023, 15:30

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 20 octombrie 2023

1) Prima maşină electrică fabricată la Cluj a ieşit pe străzile prin oraş. Este vorba de un prototip care a fost omologat de Registrul Auto Român şi care valorează 500.000 de euro.

2) Un florar din Sibiu plantează în fiecare toamnă flori în faţa spitalului la care mama sa a lucrat ca asistentă medicală. Bărbatul spune că face acest gest pentru a-i arăta că a rămas "acelaşi om bun".

3) Gabriea Ruse şi Ana Bogdan s-au calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open. Dacă vor câştiga şi următorul meci, cele două se vor întâlni în semifinală.

4) Un britanic de 94 de ani a descoperit pe un site de licitaţii maşina de epocă a tatălui său. După trei ani de muncă, bărbatul a restaurat-o complet, pentru a-şi aminti astfel mereu de el.

5) Imagini impresionante surprinse pe un lac din Alaska. Un poliţist a sărit în apele reci pentru a salva o căprioară, pe care a reuşit să o aducă la mal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 octombrie 2023. Prima maşină electrică fabricată la Cluj a ieşit pe străzile prin oraş