Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 20 septembrie 2024. Un căţel a devenit erou pentru stăpânul său din Galaţi

Observator de bine, 20 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 24.09.2024 , 07:51

Observator de bine, știrile zilei de 20 septembrie 2024

1) Un căţel a devenit erou pentru stăpânul său din Galaţi, după ce l-a salvat în ultimul moment din calea viiturilor. Animalul l-a trezit pe tânăr chiar în momentul în care apa a început să intre în casă.

2) Un român a traversat Europa pe bicicletă pentru a sprijini tinerii cu potențial din Argeş. Emil Cenţiu a plecat din Londra şi a ajuns în Piteşti, tocmai la timp pentru inaugurarea târgului de ştiinţe.

Vezi și

3) Declaraţie emoţionantă făcută de campionul olimpic David Popovici. După retragere, sportivul a anunţat că vrea să înfiinţeze un centru de dezintoxicare pentru persoanele cu adicţii.

4) Doi elevi de liceu din Suceava au reuşit o premieră pentru România. Au câştigat premiul special la cea mai importanta competiţie de invenţii din Uniunea Europeană.

5) Prinţesa de Wales şi-a reluat activităţile după ce a încheiat chimioterapia. Kate Middleton a participat la inaugurarea unui centru dedicat copilăriei timpurii.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 septembrie 2024. Un căţel a devenit erou pentru stăpânul său din Galaţi