Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 aprilie 2023. Ana Andreea Beatrice a cucerit medalia de aur la Campionatul European de lupte

Observator de bine, 21 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.04.2023, 09:06

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 aprilie 2023

1) Ana Andreea Beatrice a cucerit medalia de aur la Campionatul European de lupte. Sportiva româncă este la al doilea titlu continental consecutiv, după cel de anul trecut.

2) Un fotograf din Ucraina este câştigătorul World Press Photo 2023. Jurnalistul a surprins momentul în care o femeie gravidă este salvată dintr-o maternitate.

3) Intervenţie în premieră la Suceava, pentru a salva viaţa unui bărbat de 240 de kilograme. Medicii au folosit un aparat de tip "cell saver", pentru auto transfuzia sângelui.

4) După 14 ani, cel mai bine cotat pictor român revine în România. Adrian Ghenie, care recent a vândut un tablou cu 10 milioane de dolari, va organiza o expoziţie la Timişoara.

5) Locuitorii din vestul Australiei au avut parte de scene spectaculoase în timpul eclipsei solare hibride. Un asemenea fenomen astronomic se va mai produce o singură dată în acest secol, în 2031.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 aprilie 2023. Ana Andreea Beatrice a cucerit medalia de aur la Campionatul European de lupte