Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 21 august 2024. Visul de a avea o autostradă care să lege Moldova de vestul României prinde contur

Observator de bine, 21 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 21.08.2024 , 17:53

Observator de bine, știrile zilei de 21 august 2024

1) Ana Bogdan a reuşit cea mai mare surpriză la turneul de tenis de la Cleveland. Sportiva de 31 de ani a revenit extraordinar şi a învins-o în două seturi pe Leylah Fernandez, locul 24 mondial.

2) Visul de a avea o autostradă care să lege Moldova de vestul României prinde contur. Autorităţile au publicat primele simulări cu şoseaua de mare viteză, care va avea 100 de poduri şi 14 tuneluri.

Vezi și

3) Imagini extrem de rare filmate în Parcul Natural Apuseni. Camerele de supraveghere au surprins un cerb la joacă, în mijlocul unui luminiş.

4) Pregătirile pentru cel mai mare show aviatic din România sunt pe final. Sâmbătă, pe Aeroportul Băneasa, peste 100 de aeronave şi paraşutişti vor celebra 20 de ani de la aderarea la NATO.

5) Gest impresionant făcut de Taylor Swift. Artista s-a întâlnit cu supravieţuitorii atacului din Southport, răniţi în timpul unui curs de dans pe cântecele sale.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 august 2024. Visul de a avea o autostradă care să lege Moldova de vestul României prinde contur