Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 februarie 2023. Românii îşi pot plăti facturile la curent sau gaze cu cardurile de energie

Observator de bine, 21 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.02.2023, 16:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 februarie 2023

1) Începând de acum, românii îşi pot plăti facturile la curent sau gaze cu cardurile de energie. Aproape 2 milioane de gospodării au intrat luni în posesia ajutorului de la stat.

2) Surpriză mare pentru un român care şi-a pierdut plicul cu bani pe o stradă din Italia. La două zile după ce a făcut apel pe Facebook pentru găsirea lui, un bun samaritean i-a returnat întreaga sumă.

3) Al treilea caz oficial de vindecare de HIV a fost înregistrat la un spital din Germania. După un transplant de măduvă osoasă, pacientul nu mai are nicio urmă de virus în organism.

4) Un desen misterios s-a dovedit a fi o operă inestimabilă. Potrivit istoricilor, pictura de acum 500 de ani este o schiţă pregătitoare a lui Michelangelo pentru lucrarea sa din Capela Sixtină.

5) Veşti bune pentru românii care îşi planifică deja vacanţa de vară. Peste câteva luni, pe aeroportul din Sibiu vor fi operate curse noi, spre Grecia, Turcia şi Egipt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 februarie 2023. Românii îşi pot plăti facturile la curent sau gaze cu cardurile de energie