Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 februarie 2024. Începând din acest an, românii care trăiesc în Spania pot avea dublă cetăţenie

Observator de bine, 21 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.02.2024, 11:28

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 februarie 2024

1) Începând din acest an, românii care trăiesc în Spania pot avea dublă cetăţenie. Noul statut le va permite accesul la locuri de muncă mai bine plătite, în administrație sau în alte sectoare.

2) Specialiştii străini în turism recomandă Timişoara pentru a te retrage la pensie. Revista The Travel scrie că aici poţi avea un trai decent cu puţin peste 700 de euro pe lună.

3) Astăzi începe o nouă ediţie Fidelis, cu dobânzi mai atractive decât la depozitele bancare. La 5.000 de lei investiţi, puteţi câştiga 300 lei pe an.

4) Broşteni, aşezarea care îl leagă pe Ion Creangă de "Amintiri din copilărie", a devenit staţiune de interes local. Cel mai mare oraş din România ca suprafaţă este acum o nouă perlă a turismului românesc.

5) CFR anunță reduceri la călătoriile cu trenurile internaționale. Românii pot vizita destinații din 33 de țări din Europa, iar biletele sunt cu 15% mai ieftine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 februarie 2024. Începând din acest an, românii care trăiesc în Spania pot avea dublă cetăţenie