Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iulie 2023. Paşaportul românesc a urcat trei poziţii în clasamentul global

Observator de bine, 21 iulie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 21.07.2023, 14:41

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 iulie 2023

1) Paşaportul românesc a urcat trei poziţii în clasamentul global şi a ajuns pe locul 13. În prezent putem călători fără viză în 176 de destinaţii din 227 posibile.

2) România primeşte susţinere din partea Germaniei pentru a intra în Schengen. Cancelarul german Olaf Scholz merge în vizită la omologul său din Austria, pentru a-l convinge să ne acorde un vot pozitiv.

3) Un student din Iaşi care avea o tumoră de 9 centimetri la creier a fost operat cu succes de medici. Tânărul şi-a susţinut licenţa de pe patul de spital, iar apoi a fost supus intervenţiei chirurgicale care i-a salvat viaţa.

4) Titlurile de stat Tezaur au fost puse din nou la vânzare pentru cei care vor să investească. Dobânda este de 7,2% pe trei ani, iar donatorii de sânge au parte de mai multe beneficii.

5) Un american a devenit mai bogat peste noapte cu 1 miliard de dolari, după ce a câştigat la loterie. Bărbatul poate încasa întreaga sumă eşalonat sau poate alege să primească pe loc numai jumătate din ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iulie 2023. Paşaportul românesc a urcat trei poziţii în clasamentul global