Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 iunie 2024. O împletitoare de mirese din Ţara Oaşului va primi titlul de Tezaur Uman Viu

Observator de bine, 21 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.06.2024 , 17:35

Observator de bine, știrile zilei de 21 iunie 2024

1) David Popovici se luptă astăzi pentru o nouă medalie de aur, live în AntenaPLAY. Înotătorul român s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp.

2) Un tânăr român a ajuns peste noapte simbolul suporterilor de la EURO 2024. Cele mai mari publicaţii din lume au publicat fotografia acestuia în deschidere şi au relatat despre bucuria trăită după victoria cu Ucraina.

Vezi și

3) Alpinistul Horia Colibășanu pornește într-o nouă expediție istorică. Timişoreanul de 47 de ani vrea să cucerească al unsprezecelea din cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri.

4) O împletitoare de mirese din Ţara Oaşului va primi titlul de Tezaur Uman Viu. Viorica Puţi este onorată pentru faptul că duce mai departe arta aranjării părului mireselor.

5) O femeie din Marea Britanie a obţinut diploma de master la 105 ani. Virginia Hislop începuse facultatea acum opt decenii, însă a fost nevoită să se oprească din cauza celui de-al Doilea Război Mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 iunie 2024. O împletitoare de mirese din Ţara Oaşului va primi titlul de Tezaur Uman Viu