Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 martie 2023. Aproape două milioane şi jumătate de români sărmani vor primi bani în plus înainte de Paşte

Observator de bine, 21 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.03.2023, 09:16

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 martie 2023

1) Aproape două milioane şi jumătate de români sărmani vor primi bani în plus înainte de Paşte. Cardurile pentru alimente şi mese calde vor fi alimentate cu a doua tranşă de 250 de lei.

2) O comună din România are de 100 de ori mai mulţi vizitatori decât locuitori. Este vorba despre Rimetea, din judeţul Alba, considerată cea mai frumoasă localitate din Transilvania.

3) Medicii americani au efectuat cu succes transplanturi în care au înlocuit ambii plămâni. Pacienţii sufereau de cancer pulmonar în fază terminală, iar după intervenţii s-au recuperat complet.

4) Guvernul anunţă un proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor, pe 19 noiembrie. În prezent, Codul fiscal permite angajatorilor să ofere tichete cadou femeilor pe 8 Martie.

5) Bruce Willis a împlinit 68 de ani şi a fost sărbătorit de familie. Demi Moore a postat un filmuleţ în care actorul se bucură alături de fiicele sale şi de soţia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 martie 2023. Aproape două milioane şi jumătate de români sărmani vor primi bani în plus înainte de Paşte