Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 martie 2024. Mai mulţi tineri români au creat 5 roboţi pe bază de Inteligenţă Artificială, care pot îndeplini diverse joburi

Observator de bine, 21 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.03.2024, 18:15

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 martie 2024

1) Mai mulţi tineri români au creat 5 roboţi pe bază de Inteligenţă Artificială, care pot îndeplini diverse joburi. Aceştia ar putea fi "angajaţi" în acest an de giganţii online precum Amazon sau Ali Express.

2) Banca Naţională a Elveţiei deschide balul scăderilor de dobândă la nivel mondial. Experţii sunt optimişti şi spun că trendul va fi preluat şi de celelalte mari economii ale lumii.

3) Un tezaur medieval, compus din sute de monede, a fost descoperit pe un şantier din Turda. Arheologii estimează că obiectele au o vechime de aproximativ 700 de ani.

4) Google a reuşit să folosească inteligenţa artificială pentru a prezice inundaţiile cu 7 zile în avans. Noua tehnologie poate fi folosită în prezent în 80 de ţări.

5) O broască ţestoasă de 192 de ani a intrat în Cartea Recordurilor. Numită Jonathan, ea se bucură la cei 192 de ani ai săi de titlul de cel mai bătrân animal terestru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 martie 2024. Mai mulţi tineri români au creat 5 roboţi pe bază de Inteligenţă Artificială, care pot îndeplini diverse joburi