Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 noiembrie 2022. David Popovici a fost desemnat înotătorul anului 2022

Observator de bine, 21 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 21.11.2022, 18:35

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 21 noiembrie

1) Premieră pentru nataţia românească. David Popovici a fost desemnat de revista Swimming World Magazine, cea mai prestigioasă publicaţie de nataţie din lume, înotătorul anului 2022.

2) România este ţara europeană în care un turist străin se poate înţelege cel mai bine cu localnicii. Aceasta este concluzia unui clasament realizat de o platforma de învăţare a limbilor străine, bazat pe mai multe criterii.

3) Moş Crăciun are ajutoare în inima Harghitei. "Spiriduşii" de la o fabrică de păpuşi din Cristuru Secuiesc lucrează la peste 400 de modele de jucării, care vor ajunge sub brad de Sărbători.

4) După doi ani de pauză, „Hotel of Ice” de la Bâlea Lac revine, iar tema din acest an este „Europa”. Astfel, fiecare cameră a hotelului va purta numele unei capitale din "bătrânul continent".

5) Cei mai buni jucători, dar şi cei mai mari rivali din istoria fotbalului şi-au dat mâna pentru o poză istorică. Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au bătut recordul de aprecieri pe Instagram, cu o fotografie în care joacă şah, în cadrul unei campanii Louis Vuitton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 noiembrie 2022. David Popovici a fost desemnat înotătorul anului 2022