Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 noiembrie 2023. Tripleţii abandonaţi de mamă după naşterea, luaţi acasă de o familie cu suflet bun

Observator de bine, 21 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 21.11.2023, 16:39

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 21 noiembrie 2023

1) Dacia Sandero a reuşit să devină din nou cel mai vândut automobil din Europa, în luna octombrie. Vânzările au crescut cu 40%, considerabil mai mult decât anticipau experţii.

2) O nouă şansă la Schengen în acest an. Aderarea României a fost pusă din nou pe ordinea Consiliului de Justiţie şi Interne de la Bruxelles şi va fi discutată pe 5 decembrie.

3) Animalele de companie pot face tratament în bazinele cu apă, în Cluj. La Universitatea de Medicină Veterinară a fost inaugurat un centru de hidroterapie, iar şedinţele costă între 100 şi 200 de lei.

4) Final fericit în cazul tripleţilor din Baia Mare, abandonaţi de mamă după naştere. Cei trei frăţiori au fost luaţi acasă de o familie cu suflet bun, dispusă să îi crească împreună.

5) Comisia Europeană va inaugura în această săptămână mult așteptata Bancă a Hidrogenului. Proiectul îşi propune să le ofere fonduri ţărilor care luptă cu schimbările climatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 noiembrie 2023. Tripleţii abandonaţi de mamă după naşterea, luaţi acasă de o familie cu suflet bun