Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 21 octombrie 2022. Românul care a reuşit să construiască un adevărat imperiu în Italia, unde a plecat pe furiş la 17 ani

Observator de bine, 21 octombrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 21.10.2022, 14:56

Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 21 octombrie

1) Cea mai mare barieră pentru captarea deşeurilor din apele României a fost montată la gura de vărsare a Siretului în Dunăre. Are o greutate de 1.000 de kilograme şi 100 de metri lungime.

2) Un român a reuşit să construiască un adevărat în imperiu în Italia, unde a plecat pe furiş la 17 ani. Are 550 de persoane angajate, iar afacerile sale îî aduc zeci de milioane de euro.

3) Până la finalul anului, magistrala de metrou M2 va fi mai lungă. Autorităţile vor să deschidă noua staţie "Tudor Arghezi", care se află în apropierea Şoselei de Centură.

4) România va construi coridoare ecologice pentru protejarea animalelor sălbatice. Proiectul se desfăşoară pe teritoriul a cinci ţări, iar banii vin din fonduri europene.

5) Imagini desprinse parcă din filmul Cartea Junglei au fost filmate de un iubitor de drumeţii, în Parâng. Acesta a surprins cadre spectaculoase cu un pui de urs, care se scărpina de zor de un trunchi de copac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 21 octombrie 2022. Românul care a reuşit să construiască un adevărat imperiu în Italia, unde a plecat pe furiş la 17 ani